bogdan stancuZiarul turcesc Fanatik, cea mai importantă publicaţie de sport din Turcia, îi face în numărul de joi 11 februarie un portret elogios fotbalistului piteştean Bogdan Stancu, ce joacă pentru clubul de prima ligă Genclerbirligi. Jurnaliştii turci spun că de când joacă în Turcia, Stancu „a reuşit să marcheze goluri în multe meciuri critice graţie talentului său incontestabil”. Stancu (33 de ani) joacă la Genclerbirligi din 2019, marcând până acum 20 de goluri. A mai jucat la Genclerbirligi între 2013 şi 2017, marcând 34 de goluri.

 

Jurnaliştii de la Fanatik precizează în detaliu că Bogdan Stancu şi-a început cariera de junior la Piteşti şi că a ajuns să joace la seniori la FC Argeş, după care a ajuns la Unirea Urziceni şi Steaua, pentru clubul din Capitală marcând 32 de goluri. Bogdan Stancu joacă în Turcia din 2011, iar primul club la care a evoluat acolo a fost Galatasaray. La echipa naţională are până acum 52 de meciuri şi 14 goluri.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.