Polul-Frigului.jpg

 

Un grup entuziast de temerari aventurieri din Mioveni se pregătesc să pornească într-o expediție în zona Eurasia, care va presupune parcurgerea a aproximativ 22.500 km în 55 zile cu un automobil Dacia Duster, pe traseul Mioveni - Magadan.

„Echipajul expediției TRANSSIBERIAN MIOVENI-MAGADAN, avem în plan conform proiectului, să desfasurăm drapelul României, drapelul orașului Mioveni și drapelul Dacia, în orașul Yakutsk (capitala Republicii Yakutiya) din Federatia Rusa, în data de 19 iulie 2021, în localitatea Oymyakon (celebra localitate din Republica Yakutiya, unde a fost înregistrată cea mai scăzută temperatura de - 71,2, într-o localitate locuită), în data de 24 iulie 2021, în localitatea Ust-Nera (localitate din Republica Yakutiya, cea mai nordică localitate din traseul expeditiei), în data de 25 iulie 2021, în orașul Magadan (capitala Regiunii Magadan din Federatia Rusa) în data de 28 iulie 2021. Ne puteți urmării pe pagina oficială a expeditiei Transsiberian Mioveni-Magadan https://www.facebook.com/Transsiberian-Mioveni-Magadan-109708493999710/ pe grupul,, asociației High Class Expedition Mioveni, pe conturile personale de Facebook, ale membrilor echipajului și pe canalul de YouTube, al expeditiei. https://youtube.com/channel/UCNPotfime6bixTvZMVmStaA . În funcție de accesul la internet, incercam sa tranzmitem live momentele esențiale ale expeditiei.”, au anunțat inițiatorii acestui proiect inedit pe o rețea de socializare.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.