HANDBAL_CALIFICARE.jpg

Echipa de handbal feminin a CS Dacia Mioveni 2012 este calificată în Liga Florilor!

O premieră pentru sportul argeșean și pentru sportul din Mioveni. Este pentru prima oară în istorie când Argeşul are o echipă în prima ligă la handbal feminin. Această mult dorită promovare a venit în urma unui efort susținut, care durează de aproape 8 ani.

ciobanu.jpg

Am vorbit cu Constantin Ciobanu, directorul CS Dacia Mioveni, legat de circumstanţele promovării. „Motivul pentru care nu s-a mai jucat turneul de promovare în Liga Florilor este că două echipe-Ştiinţa Bucureşti şi cu Piatra Neamţ-s-au retras din turneu. Practic, au rămas patru echipe, inclusiv echipa din Mioveni, echipe care după punctajul din campionat erau la primele locuri la promovare. Şi atunci Federaţia Română de Handbal a decis să nu se mai joace turneul de promovare. Practic, au promovat patru echipe. Sunt foarte bucuros pentru promovare, am muncit cu toţii foarte mult. Ne gândim în aceste momente la suporteri şi la finanţatori, adică domnul primar Georgescu şi Consiliul Local Mioveni", spune Constantin Ciobanu.

Ion_Georgescu_mesaj.jpg

Iată ce a declarat primarul Ion Georgescu legat de această promovare: „În acești ani, pe drumul către Liga Florilor, alături de suporterii frumoasei noastre echipe, ne-am bucurat de handbal și de victorii muncite. Am suferit la înfrângeri, dar am continuat să credem că putem câștiga un loc pe prima scenă a handbalului feminin românesc. Mulțumim tuturor antrenorilor și sportivelor care au contribuit de-a lungul timpului la acest parcurs de excepție al echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012! Avem o echipă întărită cu jucătoare de mare valoare, cu doi antrenori în care avem mare încredere, Gheorghe Covaciu și Daniel Gheorghe, de aceea obiectivul nostru este să jucăm un handbal frumos și să rămânem în liga națională”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.