olandaFC Argeş a început lamentabil actualul sezon de Liga 1, cu două înfrângeri cu FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. Week-end-ul trecut, FC Argeş a pierdut cu 2-0 meciul de la Mediaş, însă un detaliu ieşit din comun a atras atenţia presei din Olanda. Este vorba, după cum scrie site-ul olandez www.voetbalprimeur.nl, în primul minut al partidei Gaz Metan-FC Argeş au fost făcute două schimbări, fapt nemaintâlnit până acum în campionatele din Europa

Dusan Uhrin, antrenorul celor de la Gaz Metan, l-a schimbat pe Ștefan Dogaru (16 ani) cu Chamed (26 ani) în secunda 38, în vreme ce Ionuț Badea, antrenorul FC Argeş a decis să-l schimbe pe Andre Cozma (18 ani) cu Georgian Honciu (31 de ani) în secunda 52.

Problema este că juniorii Dogaru și Cozma au fost titularizați doar pentru a fi îndeplinită regula U21 impusă de FRF, ce obligă echipele să înceapă cu doi jucători eligibili pentru naționala de tineret, doar unul fiind necesar să fie pe teren pe tot parcursul meciului.

Momentul jenant de la Mediaș ar trebui să le dea de gândit celor de la Federaţia Română de Fotbal, cu atât mai mult cu cât schimbarea juniorilor imediat după începerea meciului a devenit o practică uzuală.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.