mioveni-curatul.jpgServicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni anunță că dacă locuiți la curte și aveți de aruncat frunze uscate, crenguțe și deșeuri vegetale trebuie să știți următoarele:

Aceste resturi vegetale nu se aruncă și nu se lasă pe domeniul public, ci se aruncă în pubela maro. 

Serviciul de ridicare a deșeurilor biodegradabile este inclus în contractul încheiat cu operatorul de salubrizare și se desfășoară conform graficului anunțat la începutul fiecărei luni pe pagina  de facebook a Primăriei orașului Mioveni.

Pubela maro este destinată deșeurilor 𝗯𝗶𝗼𝗱𝗲𝗴𝗿𝗮𝗱𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 și poate conține resturi de fructe și legume, plicuri de ceai, zaț cafea, prosoape și pungi de hârtie, iarbă, frunze, 𝘴𝘢𝘶 𝘢𝘭𝘵𝘦 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘶𝘳𝘪 𝘨𝘦𝘯𝘦𝘳𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘤𝘶𝘳ăț𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘨𝘳ă𝘥𝘪𝘯𝘪𝘭𝘰𝘳, ramuri tăiate, buruieni, crenguțe, așchii lemn, rumeguș).

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL colectează doar #crengile rezultate din toaletarea pomilor din gospodăriile individuale din orașul Mioveni, după programul: 

Luni - Mioveni (case); 

Marți - Făget; 

Miercuri - Clucereasa; 

Joi - Racovița; 

Vineri - Colibași.

AȘA NU

NU aruncați resturile vegetale din propria curte pe domeniul public!

NU lăsați resturile vegetale în fața porții decât în ziua programată pentru ridicare!

NU amestecați deșeurile vegetale cu alte categorii de deșeuri!

AȘA DA

Depozitați organizat crengile pentru colectare!

Colectați separat deșeurile biodegradabile!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.