gentea-zoo2.jpgLa Grădina Zoologică din Trivale, Pitești, continuă lucrările pentru a crea un mediu cât mai natural și confortabil pentru prietenii noștri necuvântători, anunță primarul Cristian Gentea. 

”De curând am reușit:

- Să consolidăm malul lacului existent;

- Să amenajăm alei în zona volierelor pentru o experiență mai plăcută;

- Să construim voliere noi și anexe pentru păsări;

- Să amenajăm un alpinariu impresionant. 

Lacul nostru a fost reabilitat și are acum o suprafață de 700 mp, iar Grădina Zoologică se întinde pe 12,5 ha, adăpostind peste 1800 de animale, de la pești și mamifere, până la reptile și păsări! 

Fiecare specie de animale primește spații special amenajate, care încearcă să imite cât mai fidel habitatul lor natural.”, transmite primarul Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.