minzinaMarți 15 octombrie este ziua de naștere a lui Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș. Și, la ceas aniversar, putem spune fără ezitare că Ion Mînzînă este liderul care a făcut ca Argeșul să conteze din nou la nivel național și să fie un exemplu de prim-rang.

Prima mea amintire cu Ion Mînzînă este din primăvara lui 2000. Eram jurnalist de aproape un an, Ion Mînzînă era un deputat foarte incisiv și activ. L-am văzut și ascultat la o conferință de presă. Și mi-a plăcut modul în care vorbea, în care comunica, ideile și soluțiile pe care le propunea, fără nimic prozaic sau tern.

Și, de când conduce PSD Argeș și Consiliul Județean Argeș, Ion Mînzînă a arătat că se poate să faci administrație publică și politică la un nivel foarte bun și cu multe rezultate palpabile și benefice pentru comunitate.

Ion Mînzînă a restabilit relațiile cu Bucureștiul, a făcut ca Argeșul să conteze foarte mult, să atragă investiții și proiecte fără precedent. Asta în condițiile în care în timpul precedentelor conduceri ale PSD Argeș, județul ajunsese să fie ignorat în mod constant de mai-marii din Capitală. Acum, Argeșul este între primele patru județe din România ca finanțare venită de la Guvern. Și asta nu e tot. Argeșul este primul din regiunea Sud-Muntenia privind accesarea fondurilor europene, cu proiecte majore pentru infrastructura județului.

Argeșul redevine un județ foarte atractiv din punct de vedere turistic. Cetatea Poenari, adevărata cetate a lui Vlad Țepeș, a fost reabilitată ca la carte, va fi redeschisă de anul viitor și a fost prezentată în ultima vreme în ample articole în presa națională și internațională, inclusiv în The Sun, cel mai mare cotidian din Marea Britanie.

Ion Mînzînă, alături de echipa sa de profesioniști, este implicat și dedicat 150% în dezvoltarea și promovarea Argeșului. Iar rezultatele se văd cu o frecvență îmbucurătoare.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.