ion-georgescu-cl.jpgJoi, 17 octombrie, de la ora 17:00 în sala mare a Centrului Cultural Mioveni va avea loc ultima şedinţă ordinară din acest an a consilierilor din mandatul 2020-2024 și a primarului în functie Ion Georgescu.
Printre punctele de pe ordinea de zi se numără aprobarea acordării „Diplomei de Aur” și a unui premiu net de 500 de lei pentru cele 18 familii care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie, precum și concesionarea prin licitație publică a unui teren de 7697 mp situat în satul Făgetu, strada Vieroși nr. 4, pentru amenajarea unui salon/restaurant pentru alimentație publică etc.
Ordinea de zi a ședinței este publicată pe site-ul oficial al instituției www.emioveni.ro, conform dispozițiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.
De asemenea, ședința deliberativului local va fi transmisă live pe pagina oficială de Facebook a instituției.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.