toamna11.jpgPrimăria Municipiului Pitești reamintește iubitorilor de muzică live că miercuri, 16 octombrie 2024, începând cu ora 16:00, în Piața „Vasile Milea”, va avea loc un nou spectacol, în cadrul evenimentului „Toamna piteșteană”, ediția a 18-a.

Programul spectacolului include momente artistice deosebite:

Orchestra „Doina Argeșului” – un regal folcloric care aduce în prim-plan tradițiile autentice ale zonei;
Alexandra Tăbuș – recital de muzică ușoară, plin de emoție și căldură;
EMMA de la Radio ZU – o prezență energică și vibrantă, care va încânta publicul cu un show memorabil;
Tavi Colen – o voce inconfundabilă, recunoscută pentru spectacolele sale pline de pasiune.

”Acest eveniment face parte din seria de activități culturale organizate sub egida „Toamna piteșteană”, un prilej de a celebra muzica, tradițiile și comunitatea.

Vă așteptăm, cu drag, să vă bucurați de atmosfera de sărbătoare alături de artiștii invitați!”, transmite Primăria Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.