tudosoiu si iancu gudaImplicat constant cu fapta și cu proiecte și inițiative importante în sistemul educațional al Argeșului, inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu a fost zilele trecute printre susținătorii activi ai unui foarte interesant seminar organizat la Universitatea ”Constantin Brâncoveanu” din Pitești, invitat special fiind cunoscutul Iancu Guda.

Seminarul a fost gratuit, s-a adresat directorilor și coordonatorilor de programe educaționale din grădinițe și școli și a reprezentat un prilej unic de a intra în contact cu ceea ce un profesionist valoros precum Iancu Guda are de oferit în aria sa de expertiză.

”Ne putem implica mai mult în orice moment, în orice situație și putem da educației o mână de ajutor valoros în multe modalități. Oportunități există, oameni care își doresc să se implice și să deschidă drumuri sunt, iar motivația este dată de impactul pe care acțiunile de acest gen îl pot genera în viețile copiilor. Fundația Destiny Park a făcut un astfel de demers valoros prin organizarea unui seminar care îl are drept invitat și promotor al unor tehnici inovative de educație financiară pe Iancu Guda, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați realizatori TV din România. Suntem onorați să beneficiem de disponibilitatea sa de a transmite și de a susține educația financiară și îi mulțumim, iar ținta în viitor este de a extinde astfel de evenimente care să poată fi valorificate de cât mai mulți.

Educația financiară este fundamentală pentru copiii noștri, trebuie să înțeleagă instrumentele și modul în care le pot pune în slujba a ce își doresc să realizeze”, spune inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.