saci-moloz-sedc.jpgSaci cu moloz și mucuri de țigară au fost găsite împrăștiate pe tot spațiul verde aferent blocului A2, scara C din Mioveni. 

”Ce respect pentru mediu, pentru vecini, pentru trecători?

Colegii noștri de la salubrizare stradală au intervenit pentru curățarea spațiului verde, iar o firmă specializată în colectarea molozului din construcții a ridicat și sacii depozitați de ceva vreme pe spațiul verde al blocului. 

Resturile de faianţă, gresie, tencuială, rigipis, tocuri de geamuri sau de uşi, wc-uri sau baterii de chiuvetă şi alte asemenea piese provenite din renovări, trebuie predate unor firme care se ocupă cu colectarea acestui fel de deșeu, și în niciun caz nu trebuie depozitate pe domeniul public sau la ghena de gunoi.

Debarasarea pe platformele de colectare a gunoiului ori aruncarea la întâmplare pe domeniul public, a molozului și deșeurilor rezultate din activitățile de construire, demolare ori renovare a locuințelor se pedepsește, conform legii cu amendă cuprinsă între 3.000 și 6.000 de lei. 

În plus, cei amendați vor fi obligați să strângă deșeurile aruncate, să curețe și apoi să le elimine legal.

Dacă observați deșeuri abandonate pe spațiul public, vă rugăm să anunțați Poliția Locală la numărul 0348 445 855 sau să trimiteți o sesizare prin aplicația Mioveni City App.”, arată SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.