politia-arges-sediu.jpgPoliţia Română a scos la concurs 1.238 de posturi, dintre care 923 de agent, 68 de ofiţeri de poliţie, precum şi 247 de posturi de personal contractual, prin încadrare directă, din sursă externă.

„Înscrierile pentru posturile de poliţişti se fac până la data 6 septembrie 2024, ora 16,00, inclusiv în zilele nelucrătoare”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Posturile scoase la concurs sunt în specialităţile: acţiuni speciale – 40 de posturi de agent de poliţie; cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative – 46 de posturi de agent de poliţie; cercetare şi prevenirea criminalităţii – nouă posturi de ofiţer de poliţie; comunicaţii şi informatică – 27 de posturi de ofiţer de poliţie; 41 de posturi de agent de poliţie şi şase posturi de personal contractual; criminalistică – şapte posturi de ofiţer de poliţie; financiar – 17 posturi de agent de poliţie şi învăţământ – patru posturi de ofiţer şi 12 posturi de personal contractual.

De asemenea, au mai fost scoase la concurs 13 posturi de ofiţer de poliţie la investigarea criminalităţii economice, precum şi la specialităţile logistică (52 de posturi de agent de poliţie şi 122 de posturi de personal contractual), operaţiuni speciale (15 posturi de agent de poliţie), ordine publică (441 de posturi de agent de poliţie), pregătire profesională (trei posturi de ofiţer de poliţie), psihosociologie (cinci posturi de ofiţer de poliţie), resurse umane (şase posturi de agent de poliţie), reţinere şi arestare preventive (50 de posturi de agent de poliţie), rutieră (110 posturi de agent de poliţie şi şapte posturi de personal contractual), secretariat, documente clasificate şi arhivă (48 de posturi de agent de poliţie şi 100 de posturi de personal contractual) şi transporturi (57 de posturi de agent de poliţie).

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunţ/index.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.