andi_sabareanu.jpg

Cancerul, această boală nemiloasă, pare că nu are limite în ceea de privește vârsta celor în care alege să se instaleze. Fie că vorbim de copii, chiar cu vârste foarte fragede, adolescenți și adulți, această  boală teribilă nu ține cont de vârstă.

Recent un adolescent din Pitești, în vârstă de doar 18 ani, Andi Săbăreanu, elev al Colegiului Alexandru Odobescu,  a fost diagnosticat cu cancer (Sarcom Ewing), o formațiune tumorală de 28 cm, coapsa dreapta, de tip malign, invazivă.

Tânărul a început deja chimioterapia, însă costurile estimate al procedurilor se ridică la  300.000 euro, sumă pe care familia adolescentului nu și-o permite pentru a-i reda speranța de viață lui Andi Săbăreanu.

„APEL UMANITAR

Andi Săbăreanu, elev în cls a XII a, a colegiului Alexandru Odobescu, Pitești, a fost diagnosticat cu cancer ( Sarcom Ewing), o formațiune tumorală invazivă de 28 cm pe coapsa dreaptă. Procedurile de chimioterapie au început cu celeritate, fiind pericolul de a se extinde și în alte zone din organism.

Totalitatea procedurilor în care adolescentul de 18 ani va fi implicat:

• chimioterapie,

• chirurgie femur drept,

• proteza înlocuitoare femur drept,

• recuperare în centre specializate,

• imunoterapie.

Un calcul estimativ al procedurilor se ridică la suma de 300.000 €, în acest caz orice ajutor din partea fiecăruia dintre dvs. fiind vital pentru Andi. Cuvintele sunt de prisos în aceste cazuri, iar tot ceea ce Andi și familia vă urează... sănătate multă tuturor și Dumnezeu să vă aibă în pază!

Și mai puteți face ceva, fiecare dintre voi să înalțe o rugăciune la Dumnezeu, pentru Andi-Mihai.

Dumnezeu chiar poate face minuni!

Conturile în care puteți face donații sunt:

Nume: SĂBĂREANU LAURENȚIU MIHAI

IBAN RO39BTRL00301201786686XX (Lei)

IBAN RO36BTRLEURCRTO078668601 (Euro)

RO95BREL0005551637930100 (Revolut)

Nr tel: 0742 167 484 Mihai Săbăreanu

Vă rugăm distribuiți, mesajul nostru trebuie să ajungă la cât mai multe persoane de bine, care doresc să facă parte din povestea lui Andi!”, este apelul postat pe contul de Facebook al spitalului din cadrul Penitenciarului Mioveni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.