centru-taxe2.jpegPrimăria Pitești a inaugurat luni, 12 august, un birou unic de interacțiune cu cetățenii, instalat în complexul comercial Argeș Mall din strada Tudor Vladimirescu 37.

Relocarea Centrului de încasări din Bulevardul Republicii, blocul 214, parter, zona Gară Sud, este o inițiativă care țintește o mai largă adresabilitate și o mai bună interacțiune cu cetățenii municipiului.

La noul punct de lucru vor fi disponibile următoarele servicii:

  • încasare impozite, taxe locale și amenzi, atât în numerar, cât și prin intermediul cardurilor de debit şi al cardurilor de credit, folosind terminalele de tip POS;
  • depunerea declarațiilor fiscale, în cazul persoanelor fizice, pentru evidența fiscală a bunurilor (clădiri, terenuri, mijloace de transport);
  • depunerea declarațiilor fiscale pentru stabilirea taxei de salubrizare;
  • depunerea cererilor privind acordarea facilităților fiscale;
  • operaţiunile de înregistrare şi alocare a parolei de acces, pentru utilizarea sistemului de plată electronică a impozitelor şi a taxelor locale, prin intermediul platformei digitale a Primăriei Municipiului Piteşti.

Pentru funcționarea biroului unic nu s-au făcut angajări noi, posturile fiind ocupate cu personalul existent în fostul centru din zona Gară Sud.

 Programul de funcționare este următorul:

- luni, marți, miercuri: 10:00 – 17:00 (cu pauză în intervalul orar 13:00 – 13:30);

- joi: 08:00 – 18:00 (cu pauză în intervalul orar 12:30 – 13:00);

- vineri: 08:00 – 12:00.

 Totodată, Primăria Municipiului Pitești oferă posibilitatea plății online a impozitelor și a taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele www.primariapitesti.ro și www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile și funcționând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.