10-iunie-aurel-costache-mioveni.jpgAstăzi, pe 12 august, sărbătorim Ziua Internațională a Tineretului, un prilej de a recunoaște rolul esențial al tinerilor în modelarea viitorului.

” Cu energia și inovația lor, tinerii sunt motorul schimbării și progresului. Să continuăm să îi sprijinim, investind în educația și dezvoltarea lor, pentru o societate globală mai echitabilă și sustenabilă. La mulți ani tinerilor care fac lumea mai bună!”, transmite Aurel Costache, primarul ales al orașului Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.