stefanestiDe când conduce Primăria Ștefănești, primarul Nicolae Velcea a reușit să transforme și să modernizeze orașul mai mult ca niciodată, cu numeroase investiții majore finalizate și alte proiecte importante în derulare. Orașul Ștefănești se schimbă constant la față în cel mai bun sens al cuvântului.

Primarul Nicolae Velcea și echipa sa de profesioniști din Primăria Ștefănești au fost la înălțime și la manifestările prilejuite de "Ziua Orașului Ștefănești".

La aniversarea a 572 de ani de la prima atestare documentară a localității, la Ștefănești a fost o atmosferă de neuitat, cu mii de spectatori și numeroși invitați speciali.

stefanesti 01

 

Pe parcursul evenimentului, comunitatea s-a bucurat de momente deosebite și o serie de surprize deosebite.

Astfel, a fost organizată o tombolă cu premii, au fost terase în aer liber, parc de distracții pentru copii, dar și recitaluri susținute de o serie de artiști consacrați: Orchestra de Muzică Populară "Doina Argeșului" - dirijor Cătălin Iancu, Silvia Vișinescu, Ruby, Adi Istrate si Theo Rose.

Evenimentul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii în aplauzele a mii de oameni.

Iar numeroși oficiali importanți au onorat Ziua Orașului Ștefănești. Este vorba de Ion Mînzînă – președintele CJ Argeș, Simona Bucura-Oprescu – ministra Muncii, senatorii Cristina Stocheci si Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea și Nicolae Georgescu, fostul premier Nicolae Văcăroiu, subprefectul Marius Pîrvu și primarii Nicolae Dascălu - Mărăcineni, Gheorghe Stancu - Bascov, directori de instituții, consilieri județeni și locali.

”Vă mulțumesc că și de această dată, ați fost alături de noi într-un număr atât de mare! Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în buna desfășurare a evenimentului”, spune Nicolae Velcea, primarul orașului Ștefănești.

stefanesti 10stefanesti 04

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.