spital mioveni

Spitalul Orășenesc Mioveni, primul spital de stat construit de la zero în România după 1989, dispune la ora actuală de 5 secții și 11 compartimente, un ambulatoriu cu 24 de cabinete, un laborator de analize și unul de imagistică medicală, precum și un serviciu de anatomie patologică. Iar spitalul, condus cu profesionalism de managerul Adrian Codruț Schneider, este un exemplu la nivel național privind calitatea serviciilor medicale.

Iar una dintre secțiile ce se bucură de o creștere semnificativă a adresabilității, determinată de încrederea tot mai mare a pacienților în calitatea serviciilor medicale oferite, este cea de Chirurgie Generală. Această creștere a dus la o sporire a complexității intervențiilor chirurgicale practicate în prezent, demonstrând evoluția continuă a secției și dedicarea echipei pentru a oferi cele mai bune îngrijiri medicale posibile.

În cadrul Secției de Chirurgie Generală, medicii folosesc cele mai noi tehnologii de diagnostic și tratament, iar majoritatea intervențiilor sunt realizate minim-invaziv, prin abord laparoscopic, oferind pacienților o recuperare postoperatorie rapidă și o perioada de spitalizare cât mai scurtă.

Secția de Chirurgie Generală de la Spitalul Orășenesc Mioveni oferă o gamă variată de servicii medicale, utilizând tehnologii și metode noi pentru a asigura un diagnostic precis și un tratament eficient.

Secția de Chirurgie Generală are o echipă de medici experimentați, condusă de dr. Leoveanu Mirel – medic specialist Chirurgie Generală, competență Chirurgie Laparoscopică, dr. Bolocan Mihai – medic specialist Chirurgie Generală, competență Chirurgie Laparoscopică, dr. Ioanițiu Răzvan – medic primar Chirurgie Generală.

De asemenea, o echipă mixtă, formată din dr. Potecă Teodor, medic primar Chirurgie Generală, dr. Marian Forminte, medic specialist Chirurgie Generală, dr. Ioana Georgeta Simion, medic primar Anestezie și Terapie Intensivă și Mariana Sorica, medic rezident Chirurgie Generală (voluntar) vine în fiecare zi de vineri pentru a opera la Spitalul Orășenesc Mioveni.

Pentru consultații la secția de Chirurgie Generală a Spitalul Mioveni, este necesară o programare la numărul de telefon 0372.791.212 și un bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.