mioveni-trafic.jpgAutoritățile din Mioveni anunță că în perioada 02 - 04 august orașul va găzdui cea de-a V-a ediție a Festivalului-Concurs Național de Folclor "Mioveni", pentru organizarea și desfăsurarea căruia, administrația locala va institui o serie de măsuri care vor consta în suspendarea temporară a traficului auto, pe mai multe artere rutiere, după cum urmează:
 
- în perioada 𝗩𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝟮 𝗔𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁, 𝗼𝗿𝗮 𝟬𝟳:𝟬𝟬 - 𝗟𝘂𝗻𝗶, 𝟱 𝗔𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁, 𝗼𝗿𝗮 𝟬𝟴:𝟬𝟬, circulația auto va fi blocată pe Str. Tudor Mușatescu (zona V2B - sediu Poliția Locală), până la intersecția cu B-dul Dacia.
- 𝗩𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝟮 𝗔𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁, 𝗶𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗼𝗿𝗮𝗿 𝟭𝟴:𝟯𝟬 - 𝟭𝟵:𝟬𝟬, 𝗽𝗲 𝗕𝘂𝗹𝗲𝘃𝗮𝗿𝗱𝘂𝗹 𝗗𝗮𝗰𝗶𝗮, tronsonul cuprins între Bl. H1 ( intrarea dinspre Racovița) - Primăria Mioveni - Str. Radu cel Frumos, va avea loc parada portului tradițional. În timpul paradei, circulația pe sensul de mers dinspre Racovița spre Primărie va fi deviată pe rute ocolitoare.
- 𝗩𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝟮 𝗔𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁, 𝗶𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗼𝗿𝗮𝗿 𝟭𝟳:𝟬𝟬 - 𝟮𝟭:𝟬𝟬 (zona primăriei), din intersecția cu Str. Unirii până la intersecția cu B-dul Dacia.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.