mihalcea

Deputat PSD de Argeș în Parlamentul României din 2021, argeșeanul Remus Mihalcea este un exemplu pozitiv și palpabil despre implicare și umanitate. Ca parlamentar, Remus Mihalcea a avut numeroase legi și demersuri importante pentru sistemul de sănătate.

Disponibilitate, accesibilitate, acceptabilitate și calitate, aceștia sunt cei patru stâlpi ai dreptului la sănătate, iar eu mă aflu în Parlamentul României pentru a proteja acest drept al fiecăruia dintre noi”, spune deputatul Remus Mihalcea.

Iar rezultatele se văd. În ultimii trei ani și jumătate, deputatul Remus Mihalcea a avut nu mai puțin de 64 inițiative legislative inițiate, dintre care 23 au fost promulgate legi. Și tot deputatul argeșean a avut 5.181 voturi în ședințele Camerei Deputaților.

Printre legile la care deputatul Remus Mihalcea a fost inițiator sau coinițiator se numără Legea 138/2023 pentru completarea Legii drepturilor pacientului și Legea 7/2023 pentru prevenirea instituționalizării persoanelor adulte cu dizabilități și protecția acestora.

Împreună cu colegii parlamentari de Argeș, Remus Mihalcea a depus un amendament prin care a alocat bani pentru investiții importante în sistemul de sănătate argeșean, respectiv achiziționarea de aparatură medicală și angiograf pentru secția Cardiologie a Spitalului Județean Argeș (1,4 milioane lei) și achiziționarea de aparatură medicală pentru Spitalul de Pediatrie Pitești (1,4 milioane lei).

Și tot legat de partea medicală, nu trebuie uitat că Remus Mihalcea a fost managerul Spitalului Colentina din Capitală în perioada 2019-2020, o perioadă foarte dificilă și intensă, în special în contextul începutului pandemiei SARS-CoV-2, reușind să gestioneze impecabil activitatea și coordonându-și colegii foarte eficient și cu rezultate pe măsură.

Remus Mihalcea are o bază solidă și în ceea ce privește studiile. Are două facultăți (Medicina și Finanțe-Bănci) și un master în analiza și evaluarea financiară a organizațiilor. Iar rezultatele se văd. A dovedit că poate fi un foarte bun manager în perioada în care a condus Spitalul Colentina și dovedește constant că este un doctor foarte profesionist și pentru care medicina este o profesiune de credință în adevăratul sens al cuvântului.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.