🧗‍♂️zi-salvamont.jpgAstăzi, 1 august, sărbătorim Ziua Națională a Salvamontului. Cu această ocazie, transmitem mulțumiri celor care sunt zilnic la datorie pe cele mai înalte culmi, riscându-și viețile pentru ca turiștii care se aventurează pe munte să fie în siguranță și să ajungă acasă, la familiile lor, în cele mai bune condiții.
 
Ziua Națională Salvamont este marcată prin mai multe acțiuni. Salvamont Argeș vă invită astăzi în centrul Piteștiului (Piața Vasile Milea, latura dinspre Palatul Administrativ), între orele 10.00 – 14.00, pentru a vedea atospecialele și echipamentul folosit la intervenții, dar și câinii salvatori, care au un rol foarte important în misiunile de căutare a persoanelor dispărute.
”Argeșul are cea mai înaltă și cea mai sălbatică zonă a României, cu peste 60% din zona montană a munților Făgăraș. Vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf din țară, se află în județul Argeș. Consiliului Județean Argeș sprijină activitatea Salvamont, iar în acest moment Argeșul este printre primele județe foarte bine dotate din țară în ceea ce privește intervențiile și misiunile montane de salvare.
La mulți ani salvatorilor montani! Mulțumim pentru dedicarea și curajul vostru neîncetat!”, transmite Consiliul Județean Argeș. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.