profesori-meditatii.jpgRezultatele pentru examenul de Definitivat 2024 au fost publicate de Ministerul Educației la ora 12:00. Notele obținute de profesori la examenul de definitivat au fost făcute publice atât la centrele de examen, cât și pe definitivat.edu.ro. 

Pentru a promova examenul este nevoie ca notele la proba scrisă și la inspecție să fie fiecare peste 7, iar media aritmetică a acestora să fie peste 8.

 

Candidații care nu au media peste 8 nu pot fi angajați doar pe perioadă nedeterminată, rămân la statutul de debutant și nu pot avansa în cariera didactică

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.