curent-bun.jpgServiciul de furnizare și distribuire a energiei electrice nu este în subordinea municipalității, aceasta este o modalitate de a informa publicul piteștean asupra întreruperilor programate și anunțate de către Distribuție Oltenia pentru prevenirea eventualelor defecțiuni sau neplăceri ce pot apărea în intervalul orar în care se efectuează respectivele intervenții la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice în vederea creşterii gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite și anunță întreruperea furnizării energiei electrice la următorii consumatori casnici și agenţi economici:

Joi, 11 iulie 2024, în intervalul orar 09:00-17:00, strada Dobrogeanu Gherea cu străzile adiacente alimentate din PTA Dobrogeanu Gherea circ 2 și străzile Argedava, Burebista, Pescarilor cu blocurile A1, A2, A4, A5, H3, H4, Colegiul Național Alexandru Odobescu din PTCZ 9 Exercițiu.

Vineri, 12 iulie 2024, în intervalul orar 09:00-17:00, străzile Eremia Grigorescu, Tache Ionescu cu blocurile P15, P16, P18, P19, R1 bis cu spațiile comerciale de la parterul blocurilor alimentate din PT 2 Eremia Grigorescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.