dumitru-tudosoiu.jpgAstăzi, 25 iunie, mii de elevi din județul Argeș încep Evaluarea Națională cu proba de limba și literatura română, urmând ca joi, 27 iunie, să susțină examenul la matematică. Aceste zile marcante sunt încărcate de emoții și agitație, dar aduc și finalul unui ciclu important de învățământ și a pregătirilor intense din ultimul an de studiu al ciclului gimnazial.

Inspectorul școlar general al Argeșului, Dumitru Tudosoiu, a transmis un mesaj de încurajare plin de emoție și speranță pentru toți elevii, părinții și profesorii implicați în această perioadă crucială.

”Evaluarea națională începe azi cu proba de limba și literatura română, urmată joi, 27 iunie, de matematică. Sunt zile de emoții, zile agitate și încărcate, dar ele aduc totodată și finalul acestui ciclu de învățământ și al pregătirilor intense din ultimul an de studiu al ciclului primar. Mult succes tuturor și fie ca aceste zile de examen să aducă ulterior rezultatele așteptate! Eforturile să vă fie răsplătite, dragi copii, dragi părinți, dragi profesori! Dragi copii, vă doresc concentrare, vârf de formă și capacitate de a transforma emoțiile în motor pentru a da ce aveți mai bun! Azi și joi începeți să vă scrieți povestea următorilor 4 ani! Să vă fie zile frumoase și de succes! Multă baftă!”, este mesajul ”Generalului” Dumitru Tudosoiu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.