BAC.jpgAbsolvenţii clasei a VIII-a susţin astăzi proba scrisă la Limba şi Literatura Română din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.
La nivelul oraşului Mioveni, aproximativ 300 de elevi de gimnaziu vor susține acest examen.
Următoarea probă, cea la matematică, va avea loc joi, iar proba pentru elevii care au studiat limba şi literatura maternă este programată vineri.
Primele rezultate vor fi afişate în data de 3 iulie, până la ora 14:00, iar contestaţiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 3 iulie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) şi 4 iulie (în intervalul orar 8:00 - 12:00).
Conducerea Primăriei Mioveni urează mult succes elevilor și aduce mulțumiri tuturor celor care se implică în organizarea acestui examen!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.