dna pitestiLa un an și cinci luni de la semnarea contractului între Compania Națională de Investiții și firma Zeus, lucrările la noul sediu al DNA Pitești, ce va fi în zona Podul Viilor, merg într-un ritm foarte bun. Surse judiciare au precizat pentru FinanciarPress.ro că lucrările vor fi finalizate cel târziu în primăvara lui 2025. Valoarea contractului se ridică la 17 milioane de lei fără TVA.

Noul sediu al DNA Pitești va funcţiona într-un imobil situat la ieşirea din oraş, în zona Podul Viilor, la intersecţia dintre Calea Câmpulung şi DN 7, la câteva sute de metri de sediul Direcţiei Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Argeș. Imobilul aflat într-o stare avansată de degradare a fost transmis din custodia Serviciului Român de Informaţii în administrarea DNA prin hotărâre de guvern, încă de acum 9 ani. Proprietatea este compusă din şase construcţii, cea mai mare având trei niveluri.

Proiectul include extinderea suprafeţei construite şi redimensionarea la schemele actuale de personal. Viitorul sediu DNA Pitești va avea printre altele, în afară de birourile procurorilor: camera IT-servere, cameră anchetă, cameră corpuri delicte, arhivă, spațiu de depozitare, garaje, cameră de recunoaștere în grup, cameră consultare dosar, bibliotecă-sală ședințe, cameră tablou electric general etc.

În prezent, DNA Pitești funcționează într-un sediu impropriu și vechi, într-un bloc din cartierul Găvana.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.