calinic-768x511.jpgArhiepiscopia Argeşului şi Muscelului a transmis, joi, că ÎPS Calinic a fost operat cu succes la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, iar starea sa de sănătate este foarte bună.

„În cursul dimineţii zilei de 6 iunie, Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, a fost operat cu succes, la piciorul stâng, pentru refacerea afecţiunii suferite la rotulă. Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Calinic Argeşeanul se simte bine şi urmează procedurile medicale postoperatorii specifice”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din 2 iunie, când, după slujba de sfinţire a unei troiţe, a suferit o accidentare la rotula piciorului stâng.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.