ionel-didea-gentea.jpgNotarul Ionel Didea, cadru universitar, face parte din echipa primarului Cristian Gentea pentru noul Consiliu Local al municipiului Pitești din partea PSD.
 
”Dragii mei prieteni,
 
Mi-am dorit întotdeauna ca orașul în care trăiesc, în care s-au născut și au crescut copiii mei, să fie unul modern, cu servicii profesioniste oferite populației, cu un ritm accelerat de dezvoltare.
 
Trebuie să admit faptul că cele mai vizibile și de anvergură schimbări de după anul 1990 au început odată cu preluarea mandatului de primar de către domnul Cristian Gentea. Îl cunoșteam de mai mult timp și știam că este un om de echipă, ambițios și tenace în ceea ce își propune și înfăptuiește. La acel moment, ne-am consultat și l-am încurajat să accepte această responsabilitate!
 
Azi, la patru ani diferență, am luat decizia de a fi personal alături de primarul Cristian Gentea, tocmai pentru că sunt sigur că este cel mai potrivit pentru a ocupa această funcție, iar Partidul Social Democrat este cel mai mare și puternic partid politic din România, capabil să transpună în practică dorințele și necesitățile populației.
 
Primarul Cristian Gentea a reușit, într-un interval scurt de timp, să schimbe imaginea orașului nostru. În acest prim mandat, au fost realizate obiective importante, precum modernizarea Bazinului Olimpic, construirea Pitești Arena, amenajarea parcului Lunca Argeșului, construirea de creșe, investiții majore în educație, infrastructură, siguranța cetățenilor și gospodărirea urbană etc.
 
» S-a reușit crearea unui transport public modern și de calitate, cu autobuze electrice și hibrid performante, dotate cu sisteme de aer condiționat și încălzire, sistem audio-video de informare plată cu cardul, astfel încât peste 50% din flota auto Publitrans este nouă.
» S-a implementat conceptul de transport metropolitan, împreună cu 7 localități vecine municipiului Pitești, lucru ce a condus la facilitarea accesului cetățenilor către și dinspre locurile de muncă, cu reducerea costurilor oamenilor pentru deplasări, acordându-se abonamente gratuite pentru pensionari și persoane cu dizabilități.
 
» S-au creat piste moderne pentru biciclete și au fost amenajate stații pentru mașinile electrice.
» Au fost făcute investiții majore pentru eficientizarea energetică a unor clădiri din patrimoniul local, urmând a fi montate panouri fotovoltaice și stații de încărcare.
» Tot astfel, au fost demarate multe proiecte de sănătate, construirea unui nou spital municipal, construirea de noi dispensare, noi locuințe pentru medici.
» Parteneriatul pentru mediul de afaceri este unul solid, lucru reliefat prin multitudinea de proiecte pentru antreprenori.
» S-a pus accent pe digitalizarea Primăriei Pitești și a instituțiilor descentralizate, pentru deservirea operativă a cetățenilor.
 
» Este vizibilă infrastructura de salubritate care a fost modernizată, dar și dezvoltarea infrastructurii de apă și canalizare, aspecte care fac din orașul nostru unul cu adevărat european, asemănător orașelor importante ale Europei.
» Se pot observa investițiile în reabilitarea și modernizarea străzilor, în realizarea de noi locuri de joacă, precum și de modernizare a celor existente, în amenajarea de noi spații verzi.
» Investiții majore au fost făcute și în domeniul educației, în colegiile și liceele orașului, în grădinițe.
 
» S-a acordat sprijin permanent pentru culte, fiindu-le atribuite în folosință gratuită terenuri necesare pentru construcția de lăcașuri pentru a se asigura infrastructura de acces la aceste lăcașuri.
» În această perioadă, l-am însoțit pe primarul Cristian Gentea la diverse evenimente, întâlniri cu cetățenii din cartierele municipiului Pitești, și am observat realizările din mandatul domniei sale, dar și modul de transparență desăvârșită și dialogul deschis pe care îl abordează în relația cu cetățenii. Toate propunerile formulate de cetățeni au fost notate și vor fi atent analizate în vederea transpunerii acestora în practică, în măsura în care se dovedesc a fi soluții viabile. Avem în vedere în perioada următoare stabilirea de noi parteneriate între municipiul Pitești și orașe importante din Europa în domenii precum învățământul, sănătatea etc.
 
Despre realizările din mandatul primarului Cristian Gentea se pot spune multe, am observat faptul că în fiecare zi, de la începerea campaniei electorale, a fost adus în atenția opiniei publice cel puțin un obiectiv major realizat. Cel mai important este ceea ce urmează a se realiza în viitorul mandat, proiectele deosebit de importante pentru orașul nostru și pentru cetățenii acestuia, care vor face ca la finalul mandatului să spunem cu toții că am ales cel mai bine, pe primarul Cristian Gentea și echipa acestuia. Aceste obiective majore - precum noul stadion, teatrul de vară din Ștrand și altele - vor face ca Piteștiul să fie din ce în ce mai atractiv pentru generațiile tinere, un oraș viu, în permanentă schimbare, model de bună practică la nivel național.
 
Numele meu este IONEL DIDEA, am 55 de ani, sunt profesor universitar doctor și candidez la funcția de consilier în cadrul Consiliului Local Pitești, pe lista PSD.
Ne întâlnim duminică, la vot, pentru stabilitate și performanță în comunitate!
AȘA SĂ NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU!!!
Mulțumesc pentru încredere! Suntem o forță împreună!”, transmite Ionel Didea. 
Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240002

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.