sbo-investitii-mmss.jpgMinistrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a condus astăzi lucrările Comisiei Tehnico-Economice a MMSS în care au fost aprobate patru proiecte majore de investiții destinate îmbunătățirii condițiilor pentru angajații și beneficiarii serviciilor oferite de instituțiile teritoriale din subordine:

- Reabilitarea și consolidarea clădirii Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități din București;

- Consolidarea, reabilitarea și extinderea sediului Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș, în care funcționează și Casa Județeană de Pensii;

- Renovarea energetică a clădirii Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Maramureș;

- Reabilitarea termică a sediului Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj.

„Investițiile, care sunt finanțate atât din PNRR, cât și din Bugetul de stat, au rolul de a îmbunătăți relația cu #cetățenii și de a face instituțiile publice mai accesibile persoanelor cu dizabilități. Ne-am luat toate măsurile ca, pe perioada în care se desfășoară aceste lucrări de maximă necesitate, instituțiile să lucreze și să nu existe sincope”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.