1-iunie-Pitesti.jpgDe 1 iunie, Primăria Municipiului Pitești te invită să participi la activitățile captivante dedicate celor mici și celor tineri la suflet. Vino în Piața Primăriei și bucură-te de un program diversificat, plin de surprize și momente memorabile!
 
Programul zilei:
Ora 11:00 – THAT ROUND THING, Davai Teatr, Israel
Începe ziua cu o reprezentație fascinantă a teatrului stradal din Israel, oferită de Davai Teatr, performanță care va transforma Piața Primăriei într-o scenă plină de culoare și emoție.
Ora 12:00 – 15:00 – Spectacol muzical-coregrafic
Centrul Cultural Pitești aduce pe scena din Piața Primăriei un spectacol vibrant cu dans și muzică pentru a încânta copiii de toate vârstele cu talentul și creativitatea tinerilor artiști locali!
Ora 16:00 – 19:30 – Young Rock by Rebel X
După-amiaza aduce ritmuri electrizante: de la lecții interactive la concerte live, acest segment este perfect pentru tinerii pasionați de muzică rock:
- Lecții interactive de percuție și chitară: Între orele 16:00 și 17:30, copiii vor avea ocazia să învețe bazele percuției și ale chitarei, sub îndrumarea tinerelor talente locale.
- Concert live: De la ora 18:00, trupele rock formate din liceeni piteșteni vor urca pe scenă pentru a oferi un spectacol electrizant. Bucură-te de sunetele puternice ale heavy metal-ului cu trupa „Ascetic”, simte energia ritmurilor intense de hard rock cu „Abyss” și lasă-te purtat de tonurile melancolice ale blues rock-ului cu formația „Myst”.
De 1 iunie, Piața Primăriei te așteaptă cu activități și spectacole dedicate copiilor și familiilor lor!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.