diicotÎn ultimii cinci ani, DIICOT Pitești s-a remarcat la nivel național prin numărul mare de dosare complexe soluționate și soldate cu sute de persoane trimise în judecată. Având în vedere rezultatele foarte bune înregistrate, s-a decis suplimentarea schemei de personal a DIICOT Pitești și BCCO, în prezent necesitățile logistice pentru o funcționare optimă a serviciului teritorial nemaiputând fi îndeplinite.

Iar complexitatea numeroaselor cauze necesită o logistică specifică. Însă actuala locație a DIICOT Pitești nu mai îndeplinește condițiile și standardele necesare.

Drept urmare, DIICOT Pitești a solicitat în scris Consiliului Local Pitești identificarea unui teren care să fie pus la dispoziție cu titlu gratuit, teren pe care să fie construit, pe cheltuiala DIICOT, un sediu nou care să îndeplinească toate standardele și cerințele necesare desfășurării optime a activității. În adresa scrisă, DIICOT Pitești a precizat și că a identificat un teren ce nu a fost vreodată folosit, teren aflat aproape de clinica Dr. Luca.

FinanciarPress.ro a luat legătura cu primarul Cristian Gentea pentru a afla dacă s-a găsit o soluție legată de această cerere pe deplin îndreptățită.

”Am identificat la cadastru respectivul teren la care se face referire în adresa DIICOT Pitești, numai că acel teren nu este în proprietate publică, ci privată. Din păcate, deocamdată nu avem vreo soluție în ceea ce privește solicitarea DIICOT Pitești”, spune primarul Cristian Gentea.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.