gentea-semnarea.jpgÎncă un bloc din Pitești va fi renovat cu fonduri din PNRR. Primarul Cristian Gentea a semnat contractul.
„Încă o clădire rezidențială, blocul 11 A din strada Teilor, intră în renovare energetică, prin fonduri PNRR!
Astăzi, 27 mai 2024, am semnat contractul de proiectare și execuție lucrări.
Peste 12 luni, cât este termenul de finalizare al lucrărilor, cetățenii vor fi beneficiarii unor locuințe modernizate, al căror consum va fi eficientizat energetic prin: izolare termică, panouri solare fotovoltaice, înlocuire tâmplărie, montarea de sisteme de umbrire exterioară, închiderea balcoanelor, coșuri comune pentru centrale termice, instalație de iluminat cu LED și senzori.
Vom monta o stație de încărcare pentru vehicule electrice, care deservește minimum 2 locuri de parcare”, transmite Cristian Gentea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.