sbo-clung-biserica.jpgSimona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, a participat ieri la slujba săvârșită de Înalt Prea Sfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, Arhimandritul Caliopie și un sobor de preoți pentru resfințirea Bisericii Sfântul Nicolae Popa-Savu din Câmpulung.

”Domnul le dă aripi celor stăruitori întru credință și celor smeriți!

Așa am simțit și la Câmpulung, acolo unde ieri a fost resfințită Biserica “Sfântul Nicolae” Popa-Savu ca urmare a lucrărilor de reabilitare cu bani europeni a acestui lăcaș de cult emblematic pentru Muscel. Este rezultatul muncii stăruitoare a celor drepți întru credință care prețuiesc valorile noastre străbune și cu râvnă le transmit mai departe.
Împreună cu președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, am participat alături de câmpulungenii mei dragi cu multă bucurie la slujba săvârșită de Înalt Prea Sfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, Arhimandritul Caliopie și un sobor de preoți.
Am simțit emoția profundă pe care numai Adevărul Sfintelor Scripturi ți-o poate da.
Aici, în capitala Muscelului istoric, credința strămoșeasca este vie, puternică și va dăinui!”, a transmis Simona Bucura-Oprescu. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.