mate-cojocaru.jpgConcursul de matematică „Ion Cojocaru” a ajuns la cea de-a XIV-a ediție şi, la fel ca în anii anteriori, competiția s-a desfășurat la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu" Mioveni.
 
Elevii din judeţ pasionați de cifre, algoritmi și informatică și-au valorificat cunoștințele în acest domeniu sâmbătă, 25 mai.
 
La competiţie s-au înscris 350 de elevi din Piteşti, Câmpulung, Curtea de Argeş, Mioveni şi din zonele limitrofe. Dintre aceștia mulți și-au însușit premiile I, II, III și mențiuni.
 
Premierea câștigătorilor s-a făcut în prezența președintelui onorific al juriului doamna prof. Georgeta Cojocaru (soția profesorului Ion Cojocaru).
 
Felicitări organizatorilor pentru efortul depus în realizarea acestui eveniment, precum și elevilor participanți pentru rezultatele obținute.
Rezultate participanților pot fi consultate aici: https://iuliazamfirescu.ro/.../513-concursul-judetean-de...”, transmite Primăria Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.