autobuz-cateasca1.jpgCristian Gentea, primarul Piteștiului, a fost, alături de primarul comunei Căteasca, Liviu Năstase, primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe, Directorul Publitrans 2000, Manuel Rotaru, Directorul ADI Transport, Cristian Popescu, și reprezentanții presei, printre primii călători pe linia metropolitană M18 spre Căteasca!

”La ora 9.30!
Am fost pe tot traseul de52 de km, dus-întors, și într-adevăr condițiile sunt excepționale, de la mijlocele de transport la stațiile pentru călători!

Costul unei călătorii este de doar 2,50 lei, abonamentul lunar integrat valabil în toată zona metropolitană fiind de 80 de lei.

Elevii, seniorii cu vârsta peste 65 de ani și alte categorii sociale prevăzute de lege, beneficiază de gratuități sau reduceri!
ADI Transport este deja operațională în 8 localități!”, transmite Cristian Gentea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.