exercitiu-mioveni.jpgMiercuri, 15 Mai, pe raza orașului Mioveni, în mai multe puncte de interes de pe cele două platforme industriale se va organiza un amplu exercițiu tactic, la care vor participa forțe ale tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne și din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională!
Pe lângă autospeciale de intervenție și personalul operativ, exercițiul include folosirea unor elicoptere, precum și trageri cu focuri de armă cu muniție de manevră.
Cetățenii orașului, cât și angajații de pe platformele industriale din oraș, care vor observa activitatea specifică a forțelor de ordine și de apărare sunt rugați să nu se panicheze și să nu intervină în zonele delimitate.
NU VĂ PANICAȚI ȘI NU ALERTAȚI AUTORITĂȚILE! ESTE DOAR UN EXERCIȚIU!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.