calendar.jpgSunt vești bune pentru românii care au un loc de muncă! Guvernul oferă încă trei zile libere în luna august, cu ocazia unei mari sărbători. Cei care vor dori să își lege zilele de concediu se vor putea bucura de o minivacanță. Firmele care nu se conformează sunt pasibile de amendă, așadar toți angajații se vor bucura de minivacanță pe timpul verii. Zilele libere vor fi oferite între 15 și 18 august, când va fi sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Așadar, de joi până duminică, angajații vor putea să plece în vacanță. Cine are posibilitatea să-și folosească 3 zile de concediu, pentru luni, marți și miercuri va avea chiar o săptămână liberă.

Inclusiv angajații din mediul privat vor avea liber pe data de 15 august, iar legislația stabilește că angajatorii care nu pot respecta zilele stabilite de Guvern trebuie să dea compensații. Poate fi vorba de mai mulți bani la salariu sau de suplinirea liberului.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.