sarbatoarea-mioveni-1.jpgO nouă ediție a ”Sărbătorii Primăverii, Muncii și Bucuriei” a adunat sute de oameni la Mioveni în acest weekend, oferindu-le ocazia de a se bucura de atmosfera festivă și de activități recreative în aer liber.

În perioada 10 – 12 mai, zona de picnic și de recreere Făget a găzduit evenimentul organizat de Centrul Cultural, unde locuitorii orașului s-au adunat pentru a sărbători venirea primăverii și pentru a se bucura de muzică, dans și grătare într-o atmosferă de voie bună.

Duminică seară, participanții au avut parte de un program artistic bogat, care a inclus prestații ale Ansamblului de mandoline “NOVA” al Centrului Cultural Mioveni, Ansamblului Folcloric “Plai de Dor” și Ansamblului Folcloric “Dorulețul”. Seara s-a încheiat într-o notă deosebită cu un recital oferit de solistele Diana Lică și Vasia Oprea, acompaniate de Taraful de la Argeș.

Evenimentul a continuat și sâmbătă, când pe scenă au urcat elevii Clubului Copiilor Mioveni și Orchestra, coordonați de prof. Iuliana Radu și prof. Virgil Iordache, precum și elevii cursului de canto muzică populară al Centrului Cultural Mioveni, coordonați de prof. Mihaela Chirițescu. Spectacolul s-a încheiat cu un moment special oferit de Taraful de la Argeș, acompaniat de soliștii Mihaela Chirițescu și George Mărgineanu.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Orașului și al Consiliului Local Mioveni, oferind comunității ocazia de a se bucura împreună și de a celebra valorile tradiționale și cultura populară.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.