velcea

De când conduce Primăria Ștefănești, Nicolae Velcea a reușit să dezvolte numeroase proiecte foarte importante pentru comunitate. Iar rezultatele se văd constant, în toate zonele orașului.

În această săptămână, Nicolae Velcea, alături de colegii săi din PSD Ștefănești, a continuat întâlnirile cu cetățenii de pe Coasta Câmpului și Izvorani.

”În aceste zone sunt demarate proiecte importante pentru cetățeni. Pe Coasta Câmpului vom continua modernizarea sistemului rutier, a iluminatului public, vom extinde rețeaua de canalizare și vom amenaja stațiile de transport public. La Izvorani avem în derulare proiecte privind reabilitarea străzilor, asfaltarea și preluarea apelor pluviale pe strada Murelor, reabilitarea și modernizarea străzii Ion Pillat, dar și extinderea rețelei de canalizare și a iluminatului public. Sunt încă multe de făcut, dar am dovedit că se poate, am dovedit că ne preocupă îmbunătățirea vieții cetățenilor”, spune primarul Nicolae Velcea.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.