stefanesti-izvorul-tamaduirii.jpgÎn această zi, creștin ortodocșii de pretudindeni sărbătoresc Izvorul Tămăduirii, praznic închinat Maicii Domnului, fiind un eveniment marcat de tradiții și obiceiuri cu o puternică încărcătură spirituală.
”Astăzi am avut bucuria de a participa la slujba de sfințire a apei la Biserica Nașterea Maicii Domnului, alături de numeroși enoriași.
Sfânta sărbătoare de astăzi să vă aducă izvor de sănătate trupească şi sufletească.”, transmite Nicolae Velcea, primar al orașului Ștefănești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.