haiducu

Zilele trecute, la București a avut loc al doilea baraj de selecție a lotului olimpic de juniori pentru Olimpiada Balcanică de Matematică. Iar printre cei doar 14 elevi de top din toată țara care au trecut de al doilea baraj se numără și un piteștean. Este vorba de Andrei Vlad Haiducu, elev în clasa a VII-a la Școala ”Mihai Eminescu” din Pitești și un performer de elită la matematică. Ultimele două baraje de selecție vor fi pe 18 și 19 mai la București.

Andrei Vlad Haiducu s-a calificat de fiecare dată în ultimii trei ani la olimpiada națională de matematică, fiind constant premiat. La olimpiada națională de matematică din acest an, Andrei-Vlad Haiducu a obținut mențiune (oferită de Ministerul Educatiei) și medalie de argint (oferită de Societatea de Științe Matematice din România). În 2023, Andrei a obținut mențiune (oferită de Ministerul Educației) și medalie de argint (oferită de Societatea de Științe Matematice din România), în timp ce în 2022 a obținut medalia de bronz.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.