sterilizari-mioveni-mai.jpgA treia campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor va avea loc în data de 14.05.2024, fiind organizată de către Primăria Orașului Mioveni şi Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, cu sprijinul Asociației Tierhlife Hoffnung.

Campania de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună, cu sau fără stăpân, va avea loc tot în zona de picnic Făgetu, iar înscrierile se vor face pe bază de programare la numărul: 0733438006.

În jur de 100 de animale au beneficiat gratuit de această intervenție în cadrul primelor două campanii desfășurate anul acesta.

Campania, care se adresează exclusiv câinilor din oraș, vizează reducerea numărului de animale fără stăpân și controlul populației canine.

Atenţie! Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân, iar nerespectarea se sancţionează cu amendă!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.