gentea-proiect-teren2.jpgAl treilea proiect dorit de piteșteni și votat în cadrul bugetării participative - terenul multifuncțional pentru fotbal, baschet & tenis, în cartierul Războieni - a fost demarat!
 
”Am semnat studiul de fezabilitate, astăzi, 7 mai 2023.
 
Sunt derulate, deja, trei astfel de sesiuni de bugetare participativă și, în toate, cetățenii s-au pronunțat pentru realizarea unor terenuri multifuncționale de sport.
 
De asemenea, intră în lucru și terenul de sport al Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, Structură 2, din Bulevardul Republicii – fosta școală nr. 8.”, transmite primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.