scari-reabilitate-gavana.jpgPrimăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului „Reabilitare scări publice - zona blocurilor DA, DB, DC, cartier Găvana, municipiul Pitești, județul Argeș”. Cu o lungime de aproximativ 110 m, scările fac legătura între parcarea din strada Gheorghe Marinescu și blocurile mai sus menționate.

Executantul lucrării a fost SC UNIC BUSINESS PARTENER SRL. Costurile aferente realizării lucrărilor au fost de 307.900 de lei.

Prin reabilitarea scărilor publice, se facilitează desfășurarea traficului pietonal în condiții de siguranță și îmbunătățirea accesului pietonal, eliminându-se disconfortul celor aflați în tranzit, în zonă, și al rezidenților cartierului Găvana.

 
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.