colegiul economic

La sfârșitul acestei săptămâni, magistrații de la Judecătoria Pitești au dat sentința, una extrem de blândă, în cazul elevei de la Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu” din Pitești care în noiembrie 2022 a bătut cu pumnii și picioarele o colegă pentru simplul motiv că îi plăcea de același băiat. Eleva violentă a fost condamnată la o măsură educativă neprivativă de libertate a supravegherii, pe o durată de patru luni, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe. În această perioadă, ea trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână la Serviciul de Probațiune Argeș și să nu comită alte infracțiuni. În caz contrar, agresoarea riscă o măsură privativă de libertate. Judecătorii au luat în calcul faptul că inculpata este minoră, iar la vârsta comiterii infracțiunii de care a fost găsită vinovată nu împlinise 16 ani.

În următoarele patru luni, elevei violente îi este interzis să se apropie la o distanță mai mică de 40 de metri de partea vătămată. De asemenea, ea trebuie să-i plătească victimei despăgubiri morale în valoare de 5.000 de lei. De asemenea, ea trebuie să achite cheltuieli de judecată în valoare de 1.100 de lei și, de asemenea, să plătească onorariul avocatului colegei sale, în valoare de 1.000 de lei.

Primul conflict a fost în noiembrie 2022 la toaleta Colegiului Economic ”Maria Teiuleanu”, acolo unde agresoarea a intrat peste colega ei, strigându-i că ”este curvă și are figuri în cap”.

După câteca minute, victima a scăpat de bătăușă, după ce colegele care erau de față au intervenit și i-au cerut acesteia să-i permită victimei să plece.

Numai că la finalul orelor, eleva violentă a așteptat-o pe colega sa și a împins-o în curte, aceasta căzând pe ciment. Ulterior, agresoarea a lovit-o de zeci de ori cu pumnii și picioarele.

Doar că eleva agresoare nu-și încheiase socotelile cu partea vătămată. Potrivit informațiilor din dosar, victima a fost abordată în aceeași zi, în jurul orei 19:30, la finalul orelor de curs.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.