cod-de-vant-puternic.jpgAtenție, șoferi! ANM a emis trei avertizări meteorologice, după cum urmează:

Informare meteorologică de intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, valabilă pentru perioada 27 martie, ora 10.00 – 29 martie, ora 21.00.

Zone afectate: cea mai mare parte a țării.

În intervalul menționat, temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar la munte rafalele vor depăși 60...70 km/h. Va ploua îndeosebi în vestul, centrul și nordul țării, unde local vor fi cantități de apă de 10...15 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă de la munte.

Cod Galben de intensificări ale vântului, valabil în intervalul: 27 martie, ora 10.00 – 27 martie, ora 22.00.

Zone afectate: Banat, sudul Crișanei, cea mai mare parte a Moldovei,  Carpații Meridionali și de Curbură.

Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei, în cea mai mare parte a Moldovei, în Carpații Meridionali și de Curbură. Vor fi viteze în general de 55...65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h.

Cod Galben de intensificări ale vântului, valabil în intervalul 27 martie, ora 22.00 – 28 martie, ora 10.00.

Zone afectate: Banat, sudul Crișanei și Carpații Meridionali.

Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei și în Carpații Meridionali. Vor fi viteze în general de 55...65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă cu privire la condițiile meteo și echipați-vă corespunzător autoturismul!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.