isu-upu.jpgÎn intervalul 12 – 18 februarie 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul nostru, 25 de acțiuni de control la unități de cazare și alimentație publică din municipiul Pitești, orașul Mioveni și localitățile Arefu, Rucăr, Dâmbovicioara, Corbeni, Albeștii de Argeș, urmărind respectarea măsurilor cu rol de securitate la incendiu, împiedicarea depășirii numărului de utilizatori prevăzut de parametri de proiectare a spațiilor, exploatarea instalațiilor cu rol de securitate la incendiu, modul de exploatare a aparatelor de gătit, menținerea practicabilă a căilor de evacuare în caz de incendiu la parametri proiectați, exploatarea în siguranță a instalațiilor utilitare aferente construcțiilor respective (încălzire, electrice și ventilație).

În urma acestor verificări, au fost constatate 56 de deficiențe, printre care și lipsa autorizației de securitate la incendiu pentru șapte obiective, inspectorii de prevenire aplicând 48 de sancțiuni, dintre care 33 de amenzi în cuantum total de 302.500 lei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.