dirijor-permanent1.jpgÎncepând din anul 2024, Constantin Grigore va avea statutul de dirijor invitat permanent al Filarmonicii Pitești.

În prezent, maestrul Grigore este dirijorul principal al Orchestrei Camerata Regală și al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Acesta a fost și dirijor angajat al Filarmonicii Pitești în perioada 2021-2022.

"Vin și revin de fiecare dată cu plăcere la Pitești.

Împreună avem multe lucruri frumoase de făcut pe viitor" a declarat Constantin Grigore.

“Cum valoarea maestrului Grigore este recunoscută peste tot în țară, dar și în afara granițelor țării, am ținut ca dumnealui să aibă statutul de dirijor invitat permanent la Pitești.

Cel mai important este faptul că se simte legat de instituția noastră, de colectivul Filarmonicii Pitești.

Pentru 2024, împreună avem și o surpriză pentru melomanii piteșteni, un festival de muzică clasică, în premieră la Pitești, însă mai multe detalii la momentul potrivit.

Continuăm strategia prin care atragem oameni valoroși alături de Filarmonica Pitești.

Mădălin Voicu Jr., Constantin Grigore, iar surprizele vor continua” a punctat Gabriel Nita, managerul Filarmonicii Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.