raluca

Absolventă a Colegiului Național ”I.C. Brătianu” din Pitești în 2000 și a Universității din Pitești (licențiată în Informatică), unde și-a luat și doctoratul, Raluca Lefticaru are o carieră de excepție. Pe când era la ”Brătianu” a obținut de două ori premiul al III-lea la olimpiada națională de matematică. Ulterior, evoluția ei a continuat să fie la superlativ.

Raluca predă informatica din toamna lui 2019 la prestigioasa Universitate Bradford din Marea Britanie, înființată în 1832 și ce a dat de-a lungul deceniilor numeroși absolvenți de top, inclusiv mai mulți membri ai Parlamentului britanic, secretari de stat sau jurnaliști la BBC. Ca urmare a performanțelor sale excelente, Raluca Lefticaru a fost promovată din toamna acestui an ca profesor asociat la Universitatea Bradford, acolo unde a mai fost asistent pe cercetare postdoctorală în perioada 2016-2018. Timp de câte un an, în perioadele 2018-2019 și 2014-2015, Raluca a fost cercetător la Universitatea din Sheffield. În România, Raluca a fost timp de patru ani asistent la Universitatea din Pitești, lucrând și trei ani la Draexlmaier.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.