balea-lac.jpgA nins în zonele montane, iar la Bâlea Lac stratul de zăpadă se apropie de jumătate de metru. Chiar dacă accesul cu mașina pe Transfăgărășan a fost închis până la vară, la Bâlea Lac se poate ajunge cu telecabina.

Pe crestele Munților Făgăraș va continua să ningă și în următoarele zile și se va depune strat nou de zăpadă.

În săptămâna 20 –  27 noiembrie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. 

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, nordice, precum și în extremitatea de est a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, potrivit ANM.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.