loteria-vizelor.jpgDepartamentul de Stat a anunțat că perioada de înregistrare în programul Diversity Visa DV-2025 a început pe 4 octombrie și se va încheia pe 7 noiembrie 2023.

Au fost alocate aproximativ 55.000 de vize de imigrant, pentru această ediție, iar România se află printre țările eligibile.

Pașii care trebuie urmați de cei care aplică

 

Mai întâi, înregistrați-vă pe site-ul oficial dvprogram.state.gov. Utilizați o fotografie făcută în ultimele 6 luni, care îndeplinește cerințele oficiale pe care le găsiţi tot pe site.

Este important să trimiteți o singură înregistrare, deoarece aplicanții găsiți cu mai multe vor fi descalificați.

Trebuie să includeți soțul/soția și toți copiii necăsătoriți sub 21 de ani, chiar dacă nu vor emigra împreună cu dumneavoastră.

O înregistrare incompletă duce la descalificare chiar și după ce ați fost selectat.

La final salvați numărul de confirmare primit după înregistrare. Cu acesta veți putea verifica dacă ați fost selectat.

 

Regula nouă, de anul acesta

 

Până acum participanții aveau nevoie de un pașaport valabil la momentul înscrierii în program, însă cei care aplică din acest an NU mai trebuie să dețină un pașaport valabil la data înregistrării.

Programul Loteria Vizelor se desfășoară exclusiv în format electronic, iar participarea este gratuită.

Selecția este realizată complet aleatoriu din înregistrările eligibile.

Veți afla dacă ați câștigat loteria începând cu data de 4 mai 2024, introducând numărul unic de confirmare pe care l-ați primit în momentul înscrierii.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.